dzienny

Rok temu robiłam prezentacje dla firmy PARADYŻ i natknęłam się na to mieszkanie, które spodobało mi się przede wszystkim ze względu na  płytki, układane w różnych pomieszczeniach  w ten sam sposób. Mieszkanie jest niewielkie 69 m kwadratowych, oczywiście nie mieszka w nim rodzina z maluchami więc przestrzeń jest zupełnie inaczej zagospodarowana i nie musi być w pierwszej kolejności funkcjonalna dla każdego członka rodziny. Podoba mi się, że to mieszkanie chociaż jest zamieszkane przez kobietę to spokojnie mógłby się tu rozgościć nie jeden pan. Przedpokój wprawdzie trochę przypomina hol w szpitalu jednak mimo to szalenie mi się podoba. Świetny jest ten pomysł z przeniesieniem tak samo ułożonych kafli z przestrzeni kuchennej do przedpokoju. Dużo naturalnego światła  powoduje, że mieszkanie wydaje nam się dużo, dużo większe niż jest w rzeczywistości.






Zdjęcia: Hemnet, za Emmas blog