Sweet Paul jest naprawdę sweet  :):). Najnowszy numer jak przystało na wiosnę i czas wielkanocnych przygotowań jest wypełniony pastelami i pomysłami kulinarnymi, z którymi jednak nie musimy czekać do kwietnia. Koniecznie w wolnym czasie do przeglądania acz od razu muszę powiedzieć żeby brzuszek wypełnić czymś smacznym    bo inaczej polegniemy przy kilku pierwszych stronicach. Oj to chyba a się zapowiada iście smaczny weekend! Do usłyszenia w poniedziałek!

Sweet Paul in the spring
Sweet Paul is really sweet 🙂 :). The latest issue, as befits the spring and  the time of Easterpreparation is filled with pastel and culinary ideas with however we do not have to wait until April.Necessarily to   browse In your spare time  though I must say right away that please fill your  tummy with something tasty unless you will fall in the first few pages. Oh, it probably looks like a truly tasty weekend! Talk to you on Monday!







Sweet Paul. Oczywiście proszę wpadnijcie na jego blog na którym przepisy kulinarne owszem są na pierwszym miejscu ale także sporo tam przepięknych aranżacji stołu, projektów typu DIY i kwiatów!